مجله بانوان

/

آشپزی

/

آشنایی با ادویه های غذاهای مختلف

[ شناخت ادویه های متفاوت, آشنایی با انواع ادویه ها, ادویه غذاهای مختلف, طرز تهیه ادویه سوپ, طرز تهیه ادویه ایتالیایی, مواد لازم برای ادویه مرغ, درست کردن ادویه سوپ, نکته های مهم آشپزی, پخت غذا با انواع ادویه, نکته هایی برای پخت انواع غذا, انواع ادویه ها, ادویه غذاهای مختلف آشنایی با انواع ادویه ها شناخت ادویه های متفاوت, ]

خرید اینترنتی کفی افزایش قد

شناخت ادویه های متفاوت,انواع ادویه ه

برای طعم دادن به گوشت های خورشی از جوزهندی استفاده کنید

ادویه سوپ: به سوپ جو کمی پودر آویشن بزنید و یا در کل برای همه سوپ ها بهتره یک یا دو عدد برگ بو اضافه کنید و موقع سرو بردارید.

ادویه گوشت: برای طعم دادن به گوشت های خورشی از جوزهندی استفاده کنید. (دقت کنید هرگز بیشتر از 4 گرم جوزهندی استفاده نکنید چون باعث فلج عضلات و تو هم می شود).

ادویه مرغ: برای انواع خوراک مرغ که بصورت گوشت لخم فیله هست، از ادویه کورما و تیکا و گراماسالا که نوعی ادویه کاری است و مخلوطی از 20 نوع ادویه است استفاده کنید.

ادویه ایتالیایی: این یک ادویه بسیار عالی برای درست کردن پاستا، پیتزا، لازانیا و ماکارونی هست و از پودر پونه، ریحان، رُزماری، آویشن، فلفل قرمز، مرزنجوش تهیه می شود.

گردآوری: بخش آشپزی