مجله بانوان

/

آشپزی

/

تکنیک های مهم آشپزی

[ راهنمای آشپزی, نکته های مهم آشپزی, تکنیک های آشپزی, نکاتی برای تهیه قهوه, خاموش کردن آتش روغن, نحوه مصرف لیمو با پوست, بخار پز کردن غذا با قابلمه, نحوه بخارپز کردن غذا بدون بخارپز, آتش سوزی روغن در حین آشپزی, نکات مهم آشپزی, تکنیک های آشپزی نکته های مهم آشپزی راهنمای آشپزی, ]

خرید اینترنتی کفی افزایش قد

اطفاء آتش در حین آشپزی

اگر در حین آشپزی روغن آتش گرفت و کنترل آن از دستتان خارج شد، فقط کافیست روی آن نمک بپاشید.

نمک جریان اکسیژن را قطع و آتش را خاموش می کند!

راهنمای آشپزی,نکات مهم آشپزی

اگر در حین آشپزی روغن آتش گرفت، فقط کافیست روی آن نمک بپاشید

بجای ریختن مقدار زیادی شکر در قهوه، در آن کمی نمک بریزید!

نمک مزه تلخ قهوه را خنثی و به آن طعم جدید و دلپذیری می دهد.

به علاوه مزه قهوه بیش از حد دم کشیده را می توان با کمی نمک، متعادل کرد.

تکنیک های آشپزی,نکته های مهم آشپزی

نمک مزه تلخ قهوه را خنثی و به آن طعم جدید و دلپذیری می دهد

چطوری لیمو را با پوست بخوریم؟

لیمو (ارگانیک) را بشویید و در فریزر بگذارید تا فریز شود، سپس رنده کنید.

و این تکه های فوق العاده را در سالاد، سس، بستنی یا هر خوراکی دیگری بریزید.

بخارپز کردن غذا

3 فویل آلومینیومی توپی شکل را در ظرفی بگذارید.

بشقاب غذا را روی فویلها قرار داده 250ml آب اطراف آن بریزید و در ظرف را بسته و شعله اجاق را روشن کنید تا بخارپز شود.

گردآوری: بخش اسرارخانه داری