مجله بانوان

/

آشپزی

/

طرز تهیه 3 نوع دسر خوشمزه با عسل

[ طرز درست کردن طرز تهیه دسر با عسل, درست کردن دسر با عسل, طرز تهیه دسر با عسل, درست کردن چیز کیک عسل و ماست, نحوه درست کردن چیز کیک عسل و ماست, طرز تهیه چیز کیک عسل و ماست, سایت آشپزی, آموزش آشپزی, طرز تهیه انواع شیرینی با عسل, درست کردن مافین سیب و عسل, نکاتی برای تهیه مافین سیب و عسل, طرز درست کردن مافین سیب و عسل, طرز تهیه مافین سیب و عسل, شیوه درست کردن چیز کیک عسل و ماست, نکاتی برای درست کردن بستنی توت فرنگی با عسل, شیوه درست کردن بستنی توت فرنگی با عسل, طرز تهیه بستنی توت فرنگی با عسل, طرز تهیه دسر با عسل درست کردن دسر با عسل طرز درست کردن طرز تهیه دسر با عسل, ]

خرید اینترنتی کفی افزایش قد

عسل از آن خوردنی های خوشمزه و پر خاصیت است که خوردن آن پیشنهاد می شود. احتمالاً گاهی فکر کرده اید که می شود عسل را جایگزین شکر کرد یا نه؟ به بهانه روز جهانی زنبورعسل طرز چند خوراکی خوشمزه را آموزش می دهیم که از عسل در طرز تهیه آن استفاده شده است. اگر طعم عسل را دوست دارید این خوردنی های خوش طعم را امتحان کنید!

بستنی توت فرنگی با عسل

در ترکیب این بستنی خوشمزه لبنیات به کار نرفته و طعم خوش موز، توت فرنگی و ریواس به کار رفته در آن مزه جدیدی به وجود می آورد.

نکاتی برای درست کردن بستنی توت فرنگی با عسل, شیوه درست کردن بستنی توت فرنگی با عسل

درست کردن بستنی توت فرنگی با عسل

مواد لازم برای بستنی توت فرنگی با عسل :

توت فرنگی خرد شده دو پیمانه
موز رسیده خرد شده دو عدد
ریواس خرد شده دو عدد
عسل یک چهارم پیمانه
شیر نارگیل دو سوم پیمانه

طرز تهیه بستنی توت فرنگی با عسل :

موز و توت فرنگی خرد شده را در ظرفی مرتب بچینید طوری که روی یکدیگر قرار نگیرند و به مدت یک شب در فریز قرار دهید تا به خوبی یخ بزنند.

در تابه ای کوچک ریواس خرد شده و عسل را روی شعله قرار دهید تا به جوش بیاید. روی ظرف را بپوشانید و 10 دقیقه بگذارید تا بجوشد. هر چند بار مخلوط را هم بزنید. ریواس ها باید نرم شوند و غلظت ترکیب به مربا نزدیک شود.

این ترکیب را در یک ظرف قرار دهید و درب آن را محکم ببندید و به مدت یک شب یخچال بگذارید تا خنک شود.

موز و توت فرنگی های یخ زده را داخل مخلوط کن بریزید تا به قطعات ریزتری تبدیل شوند. سپس شیر نارگیل را به ترکیب اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیبی یکدست و کرمی ایجاد شود.

بستنی آماده شده را داخل ظرف مورد نظر بریزید و ترکیب ریواس و عسل را روی آن اضافه کرده و نوش جان کنید.

چیز کیک عسل و ماست

این چیز کیک طعم ملایم مرکبات دارد و به راحتی و آسانی آماده می شود.

درست کردن چیز کیک عسل و ماست, شیوه درست کردن چیز کیک عسل و ماست

طرز تهیه چیز کیک عسل و ماست

مواد لازم برای پایه چیز کیک :

بیسکویت ساقه طلایی خرد شده دو پیمانه
پوست لیمو رنده شده یک قاشق چایخوری
نمک یک چهارم قاشق چایخوری
کره ذوب شده یک دوم پیمانه

مواد لازم برای داخل چیز کیک عسل و ماست:

پنیرخامه ای 500 گرم
ماست خامه ای دو سوم پیمانه
عسل یک چهارم پیمانه
تخم مرغ بزرگ یک عدد
وانیل یک قاشق چایخوری
رنده پوست لیمو یک قاشق چایخوری

طرز تهیه چیز کیک عسل و ماست :

در ابتدا پایه چیز کیک را تهیه کنید. برای این کار تمامی مواد مربوط به پایه کیک را با یکدیگر مخلوط کنید و کف قالب بریزید و فشار دهید تا محکم شود. سپس در فر که با دمای 165 درجه از پیش گرم شده است به مدت 10 دقیقه قرار دهید. تا زمانی که مواد کیک را درست می کنید اجازه دهید تا خنک شود.

رویه چیز کیک را به این ترتیب درست می کنیم: پنیر خامه ای،ماست خامه ای،عسل و وانیل را با یکدیگر با دور کند همزن مخلوط کنید. سپس تخم مرغ را اضافه کرده و دوباره هم بزنید. مواد را روی لایه بیسکویتی قرار دهید و پخش کنید و 30 دقیقه در فر قرار دهید. بعد از خارج کردن از فر و رسیدن کیک به دمای محیط به مدت 3-4 ساعت در داخل یخچال قرار دهید.

می توانید کیک را با میوه های تازه تزیین و نوش جان کنید.

مافین سیب و عسل

این مافین با طعم عسل و سیب برای وعده عصرانه بسیار مناسب است. می توانید این مافین ها را با عسل تزیین کنید.

نکاتی برای تهیه مافین سیب و عسل, درست کردن مافین سیب و عسل

طرز تهیه مافین سیب و عسل

مواد لازم برای مافین سیب و عسل :

آرد 300 گرم
بکینگ پودر یک دوم قاشق چایخوری
سیب پوست گرفته و خرد شده دو عدد
کره ذوب شده 130 گرم
عسل 200 گرم
شیر 50 گرم
تخم مرغ 2 عدد
رنده پوست لیمو یا دارچین برای طعم دهی کمی

طرز تهیه مافین سیب و عسل :

فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید.

قالب مافین را آماده کنید.

مواد خشک را به اضافه سیب های خرد شده با یکدیگر در ظرفی مخلوط کنید.

در ظرفی جداگانه کره را ذوب کنید. عسل را به آن اضافه کنید. اگر عسل خیلی غلیظ است آن را کمی گرم کنید تا رقیق تر شود. شیر و رنده پوست لیمو را اضافه کنید.

تخم مرغ ها را به مواد خشک اضافه کرده و مخلوط کنید. سپس مخلوط کره و سایر مواد را اضافه کنید.

قالب های مافین را تا حدود دو سوم پر کنید.

به مدت 30-25 دقیقه بپزید. وقتی مافین را فشار دهید باید به حالت اول باز گردد. مافین عسلی شما آماده است.

منبع : ninisite.com