طرز تهیه کیک میوه های تابستانی

مجله بانوان

/

آشپزی

/

طرز تهیه کیک میوه های تابستانی

[ طرز تهیه کیک میوه ای, کیک میوه های تابستانی, مواد لازم برای تهیه کیک میوه ای, طرز درست کردن کیک میوه ای, درست کردن کیک میوه های تابستانی, سایت آشپزی, آموزش آشپزی, طرز تهیه انواع کیک, طرز تهیه کیک های لایه ای, نکاتی برای درست کردن انواع کیک, نحوه درست کردن کیک میوه ای, کیک میوه های تابستانی طرز تهیه کیک میوه ای, ]

خرید اینترنتی کفی افزایش قد

نحوه درست کردن کیک میوه ای, درست کردن کیک میوه های تابستانی

طرز تهیه کیک میوه های تابستانی

خوردن عصرانه کنار خانواده به خصوص در روز های بلند تابستان بسیار لذت بخش است. امیدواریم کیک میوه های تابستانی یکی از بهترین عصرانه هایی باشد که در این فصل میل می کنید. با ما همراه باشید!


مواد لازم برای تهیه کیک میوه های تابستانی :

تخم مرغ (زرده و سفیده جدا) 4 عدد
شکر نرم و دانه ریز 120 گرم
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
آرد گندم (الک شده) 120 گرم
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
خامه قنادی 600 گرم
شیر کم چرب به مقدار لازم
میوه های تازه تابستانی به مقدار لازم

طرز تهیه کیک با میوه های تابستانی :

فر را روی حرارت 180 درجه سانتیگراد تنظیم و گرم کنید. داخل ظرفی زرده تخم مرغ، شکر و وانیل را با همزن برقی هم بزنید تا کاملا کرم رنگ شود.

سفیده های تخم مرغ را در ظرفی دیگر ریخته و با همزن برقی با دور تند هم بزنید تا فرم بگیرد سپس آن را به مخلوط زرده ها اضافه کرده و با لیسک هم بزنید.

یک کاسه برداشته، آرد و بکینگ پودر را الک و مخلوط کرده و به مایه اضافه کرده و با لیسک کاملا مخلوط کنید.

کف قالب 22 سانتیمتری را کاغذ روغنی انداخته و چرب کنید، مایه کیک را داخل قالب ها ریخته و به مدت 30 تا 35 دقیقه داخل فر قرار دهید تا بپزند.

بعد از این که کیک پخت، آن را از فر خارج کرده و بگذارید تا در دمای فر خنک شود. سپس کیک را از قالب خارج و کاغذ را جدا کنید.

کیک را از وسط به دو لایه مساوی برش دهید. خامه قنادی را در ظرفی ریخته و حدود 10 دقیقه با همزن برقی با دور تند هم بزنید تا فرم بگیرد. سپس آن را داخل قیف قنادی با سرماسوره ستاره سایز بزرگ بریزید.

لایه اول کیک را با قلمو مخصوص آشپزی، با مقداری شیر مرطوب کنید. سپس خامه قنادی را به شکل دلخواه روی لایه اول فرم دهید و لایه دوم کیک را روی آن قرار دهید.

روی کیک را مجددا با مقداری شیر مرطوب کرده و روی کیک را با قیف قنادی خامه کشی کنید. کیک را با برش های میوه های تابستانی تزیین کرده و قبل از سرو به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید. کیک را از یخچال بیرون آورده، برش بزنید و نوش جان کنید.

منبع : kalleh.com