مجله بانوان

/

آشپزی

/

طرز تهیه شیرینی عسلی مغزدار

[ طرز پخت شیرینی عسلی مغزدار, درست کردن شیرینی عسلی مغزدار, شیرینی عسلی مغزدار, طرز تهیه شیرینی های مغزدار, طرز درست کردن شیرینی عسلی مغزدار, طرز تهیه شیرینی عسلی مغزدار, نحوه درست کردن شیرینی عسلی مغزدار, سایت آشپزی, آموزش آشپزی, طرز تهیه انواع شیرینی, پخت شیرینی عسلی, شیرینی عسلی مغزدار درست کردن شیرینی عسلی مغزدار طرز پخت شیرینی عسلی مغزدار, ]

خرید اینترنتی کفی افزایش قد

طرز پخت شیرینی عسلی مغزدار, نحوه درست کردن شیرینی عسلی مغزدار

طرز تهیه شیرینی عسلی مغزدار


مواد لازم برای شیرینی عسلی مغزدار :

آرد برنج 1 پیمانه
کره ذوب شده 50 گرم
زعفران دم کرده 1 قاشق غذاخوری
پودر هل نصف قاشق چایخوری
پودر قند 2 قاشق غذاخوری
عسل 2 تا 2.5 قاشق غذاخوری
مغز پسته یا مغز دلخواه به تعداد شیرینی

طرز تهیه شیرینی عسلی مغزدار :

مواد خشک (آرد، پودرقند، پودرهل) را با هم مخلوط کنید سپس کره و زعفران بریزید و در نهایت عسل اضافه کنید اول با قاشق بعد با نوک انگشت ورز بدهید تا خمیر یکدست و نرم شود بعد داخل پلاستیک فریزر بگذارید و مدت نیم ساعت داخل یخچال استراحت بدهید بعد کمی از خمیر کف قالب بگذارید یک دانه پسته میان آن بگذارید و مجدد کمی از خمیر بگذارید.

داخل فر گرم با درجه 180 به مدت 10 تا 15 دقیقه کف شیرینی کمی طلایی شود کفایت می کند بعد از پخت اصلا به آن دست نزنید چون نرم است و له می شود پس از خنک شدن داخل ظرف بچینید.

گردآوری: بخش آشپزی