مجله بانوان

/

آشپزی

/

روش های تهیه مربا شاتوت مفید برای مبتلایان به کم خونی

[ درست کردن مربا شاتوت, تهیه مربا شاتوت, مربا شاتوت, مربای شاتوت برای کم خونی, مربای شاتوت مفید برای کم خون ها, طرز تهیه انواع مربای شاتوت, طرز تهیه مربای شاتوت, مواد لازم برای تهیه مربا شاتوت, نکاتی برای مصرف مربا شاتوت, مهم ترین خواص مربای شاتوت, فواید مربا شاتوت, خواص مربا شاتوت, روش های درست کردن مربا شاتوت, روش های پخت مربا شاتوت, سایت آشپزی, آموزش آشپزی, درمان کم خونی با مربا شاتوت, روش های تهیه مربا شاتوت, طرز درست کردن مربا شاتوت, نحوه درست کردن مربا شاتوت, مربا شاتوت تهیه مربا شاتوت درست کردن مربا شاتوت, ]

خرید اینترنتی کفی افزایش قد

مربای شاتوت خون ساز است بنابراین مصرف آن برای مبتلایان به کم خونی مفید است.

مربایی مفید برای مبتلایان به کم خونی/ کم خونی را با مصرف مربایی خوشمزه ریشه کن کنید. طبع شاتوت سرد و تر و مربای شاتوت معتدل بوده؛ مربای شاتوت حاوی انواع ویتامین های A ، E ، C و B کمپلکس، B3، B6، K ، آهن، پتاسیم، منگنز، منیزیم و اسید فولیک است.

درست کردن مربا شاتوت,نحوه درست کردن مربا شاتوت

درمان کم خوبی با مصرف مربا شاتوت

مهم ترین خواص مربای شاتوت

مربای شاتوت به علت داشتن ویتامین های A ، E و C آنتی اکسیدانی بسیار قوی است و بدن را در برابر انواع عفونت ها مانند عفونت های مجاری ادراری، التهاب ها و سرطان ها محافظت می کند.

پتاسیم موجود در مربای شاتوت نقش موثری در بهبود عملکرد قلب و کنترل فشار خون دارد؛ این مربا خون ساز و متعادل کننده صفراست و خون را هم تصفیه می کند.

مربای شاتوت برای مبتلایان به بیماری های کبد به ویژه افرادی که دچار سیروز کبدی هستند، بسیار مفید است.

مصرف مربای شاتوت موجب بهبود عملکرد مغز می شوند، آنتوسیانین و فلاوانول از جمله فلاونوئید های موجود در میوه شاتوت هستند؛ مصرف این میوه همراه با عسل بر عملکرد هیپوکامپ اثر می گذارد و از طریق فعال سازی پروتئین خاصی موجب تقویت حافظه می شود؛ هیپوکامپ بخشی از مغز است که بر حافظه کوتاه و بلند مدت و یادگیری اثر دارد.

2 روش برای تهیه مربای شاتوت وجود دارد.

مربایی مفید برای مبتلایان به کم خونی، کم خونی را با مصرف مربایی خوشمزه ریشه کن کنید.

روش اول برای تهیه مربا شاتوت

مواد لازم برای تهیه یک کیلو و نیم مربای شاتوت :

شاتوت 500 گرم
عسل یک کیلو
هل ساییده شده یک قاشق چایخوری

طرز تهیه مربای شاتوت :

نخست کمی آب روی شاتوت ها بریزید تا شسته شوند (از شستن زیاد شاتوت ها خودداری کنید.)

شاتوت های شسته شده را در ظرف مناسبی بریزید سپس عسل و هل ساییده شده را به آنها اضافه کنید.

ظرف را به مدت 12 ساعت داخل یخچال بگذارید تا عسل و هل به خوبی با شاتوت ها مخلوط شوند. اکنون مربای شاتوت آماده مصرف است.

روش دوم برای تهیه مربا شاتوت

مواد لازم برای تهیه یک کیلو و نیم مربای شاتوت :

شاتوت 500 گرم
شکر یک کیلو
آب لیموترش تازه یک قاشق مرباخوری
وانیل به مقدار خیلی کم

طرز تهیه مربای شاتوت :

نخست شاتوت ها را کمی بشویید سپس آن ها را در ظرف مناسبی بریزید.

شکر را به شاتوت ها اضافه کنید و ظرف را به مدت 12 ساعت داخل یخچال بگذارید.

ظرف حاوی شاتوت ها را روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید تا بجوشد.

اگر کف روی شاتوت ها تشکیل شد به کمک یک قاشق آن را بردارید و صبر کنید تا شاتوت ها به مدت 15 دقیقه بجوشند.

پس از اینکه شاتوت ها 15 دقیقه جوشیدند اجاق گاز را خاموش و آب لیموترش تازه و وانیل را به آنها اضافه کنید.

ظرف حاوی شاتوت ها را در دمای اتاق قرار دهید تا خنک شود.

اکنون مربای شاتوت آماده مصرف است.

منبع : yjc.ir