مجله بانوان

/

آشپزی

/

طرز تهیه شیرینی گردویی

[ طرز تهیه شیرینی گردویی, پخت شیرینی گردویی, شیرینی گردویی, سایت آشپزی, نکاتی برای تهیه شیرینی گردویی, مواد لازم برای تهیه شیرینی گردویی, طرز پخت شیرینی گردویی, نحوه درست کردن شیرینی گردویی, آموزش آشپزی, تکنیک های پخت شیرینی گردویی, شیوه پخت شیرینی گردویی, شیرینی گردویی ویژه عید نوروز, شیرینی گردویی مخصوص عید, شیرینی گردویی پخت شیرینی گردویی طرز تهیه شیرینی گردویی, ]

خرید اینترنتی کفی افزایش قد

طرز تهیه شیرینی گردویی,شیرینی گردویی مخصوص عید

طرز تهیه شیرینی گردویی

مواد لازم برای شیرینی گردویی :

شکلات شیری 100 گرم
کره 100 گرم
پودر شکر 70 گرم
تخم مرغ 1 عدد
وانیل 1/8 قاشق چایخوری
پودر گردو 100 گرم
دارچین 1 قاشق سوپخوری
آرد 200 گرم
گردو به میزان لازم

طرز تهیه شیرینی گردویی :

شکلات را خرد و بن ماری کنید و اجازه دهید تا سرد شود. کره + پودر شکر + تخم مرغ + وانیل را با همزن برقی 1 دقیقه بزنید. شکلات سرد شده + پودر گردو + دارچین را اضافه کنید و با لیسک کاملا مخلوط کنید و در مرحله آخر آرد را اضافه کنید.

به خمیر حدودا نیم ساعت در یخچال استراحت بدهید و از مواد به اندازه ی گردو کوچک بردارید و در دست گلوله کنید و در سینی چرب نشده بچینید و روی خمیرها نصف گردو بگذارید و کمی فشار دهید. در دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 20 دقیقه بپزید و بعد از سرد شدن از سینی جدا کنید و در ظرف سرو بچینید.

گردآوری: بخش آشپزی