مجله بانوان

/

آشپزی

/

طرز تهیه کوکیز پسته ویژه عید نوروز

[ درست کردن کوکیز پسته, طرز تهیه کوکیز پسته, کوکیز پسته, سایت آشپزی, آموزش آشپزِی, شیرینی های خانگی مخصوص نوروز, درست کردن شیرینی های نوروزی, مواد لازم برای تهیه کوکیز پسته, کوکیز پسته شیرینی مناسب عید نوروز, طرز تهیه شیرینی های نوروزی, نکاتی برای تهیه کوکیز پسته, مراحل درست کردن کوکیز پسته, طرز درست کردن کوکیز پسته, نحوه درست کردن کوکیز پسته, کوکیز پسته طرز تهیه کوکیز پسته درست کردن کوکیز پسته, ]

خرید اینترنتی کفی افزایش قد

درست کردن کوکیز پسته,نحوه درست کردن کوکیز پسته

طرز تهیه کوکیز پسته شیرینی مخصوص عید نوروز

مواد لازم برای کوکیز پسته :

کره نرم 115 گرم
شکر قهوه ای 115 گرم
تخم مرغ یک عدد
عسل 100 گرم
آرد 400 گرم
بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
پودر زنجبیل 2 قاشق چایخوری
خلال پسته 100 گرم
مربای زردآلو 100 گرم

طرز تهیه کوکیز پسته :

کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا به شکل کرم درآید.

تخم مرغ را داخل مواد بریزید و مواد را هم بزنید تا ترکیب یکدستی حاصل شود.

1 قاشق سوپخوری از عسل را کنار بگذارید باقیمانده را داخل مواد کره ای بریزید. آرد، بکینگ پودر و زنجبیل را با هم مخلوط کنید و داخل مواد قبلی بریزید تا مواد خمیر شود.

خمیر آماده را به مدت 20 دقیقه در یخچال استراحت دهید.

فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و کف سینی فر را با کاغذ بپوشانید.

خمیر را روی سطح آردپاشی شده باز کنید و با یک عدد سفیده تخم مرغ زده شده، روی خمیر برس بزنید.

کمی شکر اضافه نیز روی خمیر بپاشید و با کاتر مورد نظر برش دهید و داخل سینی بچینید و روی شیرینی ها را خلال پسته بریزید و به مدت 20 دقیقه داخل فر بپزید.

بعد از پخت از فر خارج کنید روی شیرینی ها از عسل باقی مانده بمالید و به مدت 3 دقیقه دیگر در فر قرار دهید.

سپس از فر خارج کنید و پس از خنک شدن شیرینی ها را برگردانید، روی آن مربای زردآلو بمالید و دوتا دوتا به هم بچسبانید و داخل ظرف بچینید.

شیرینی آماده را داخل ظرف بچینید و روی آن را بپوشانید و در دمای محیط نگهداری کنید.

منبع : bartarinha.ir -ماهنامه کیک و شیرینی