مجله بانوان

/

آشپزی

/

طرز تهیه ترافل نارگیل

[ پخت ترافل نارگیل, طرز تهیه ترافل نارگیل, ترافل نارگیل, طرز تهیه انواع شیرینی, طرز تهیه انواع ترافل, طرز درست کردن ترافل نارگیل, مواد لازم برای تهیه ترافل نارگیل, نحوه درست کردن ترافل نارگیل, سایت آشپزی, آموزش آشپزی, درست کردن ترافل نارگیل, ترافل نارگیل طرز تهیه ترافل نارگیل پخت ترافل نارگیل, ]

خرید اینترنتی کفی افزایش قد

پخت ترافل نارگیل,درست کردن ترافل نارگیل

طرز درست کردن ترافل نارگیل

ترافل نارگیل نوعی شکلات خوشمزه و لذیذ است که به سادگی تهیه می شود و برای پذیرایی از مهمان ها انتخابی متفاوت و منحصر به فردی محسوب می شود.

میزان سرو: حدود 25 عدد

مواد لازم ترافل نارگیل :

پودر نارگیل 200 گرم
پودر شکر 70 گرم
خامه 100 میلی لیتر
کره 70 گرم
شکلات شیری 100 گرم
شکلات تلخ 100 گرم

طرز تهیه ترافل نارگیل :

پودر نارگیل و پودر شکر را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.

کره و خامه را در ظرفی جداگانه روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا کره ذوب شود.

مخلوط پودر نارگیل و پودر شکر را به مواد اضافه کرده و هم بزنید تا مواد کاملا مخلوط شوند. خمیر به دست آمده را حدود 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.

سپس گلوله هایی به اندازه گردو از مواد جدا کرده و روی کاغذ روغنی قرار دهید. روی آنها را با سلفون پوشانده و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.

شکلات تلخ و شکلات شیری را به روش بن ماری (حرارت غیر مستقیم) ذوب کنید.

با استفاده از خلال چوبی ترافل ها را در شکلات شیری و یا شکلات تلخ ذوب شده فرو کنید و دوباره روی کاغذ روغنی قرار دهید.

اجازه دهید ترافل ها حدود 2 ساعت در یخچال بمانند و سپس سرو کنید.

منبع : ماهنامه کیک و شیرینی - bartarinha.ir