طرز تهیه کوکی شکلات سفید و فندق

مجله بانوان

/

آشپزی

/

طرز تهیه کوکی شکلات سفید و فندق

[ نحوه پخت انواع کوکی, طرز تهیه کوکی, کوکی شکلات سفید و فندق, طرز تهیه انواع کوکی, روش پخت کوکی شکلات سفید و فندق, سایت آشپزی, آموزش آشپزی, پخت شیرینی های خانگی, نحوه درست کردن شیرینی, پخت کوکی شکلات سفید و فندق, مواد لازم برای تهیه کوکی شکلات سفید و فندق, کوکی شکلات سفید و فندق طرز تهیه کوکی نحوه پخت انواع کوکی, ]

خرید اینترنتی کفی افزایش قد

نحوه پخت انواع کوکی, مواد لازم برای تهیه کوکی شکلات سفید و فندق

نحوه پخت کوکی شکلات سفید و فندق، سرشار از ویتامین

این کوکی خوشمزه که با شکلات سفید و تکه های فندق تهیه می شود، دسری بسیار خوشمزه و مقوی و سرشار از ویتامین است.

مواد لازم برای تهیه کوکی شکلات سفید و فندق :

جوی دوسر 250 گرم
آرد 200 گرم
جوش شیرین یک قاشق چایخوری
نمک به مقدار لازم
کره 250 گرم
شکر یک دوم پیمانه
شکر قهوه ای یک دوم پیمانه
تخم مرغ یک عدد
شیر یک و یک دوم قاشق سوپخوری
وانیل یک قاشق چایخوری
چیپس شکلات سفید یک و یک دوم پیمانه
فندق خرد شده 2 پیمانه

طرز تهیه کوکی شکلات سفید و فندق :

جوی دوسر، آرد، جوش شیرین و نمک را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید. کره و شکرها را در ظرفی جداگانه با همزن به خوبی بزنید. تخم مرغ، شیر و وانیل را اضافه کرده و با هم زدن مواد ادامه دهید تا کاملا یکدست شوند. مخلوط آرد را اضافه کرده و به خوبی مواد را با هم ترکیب کنید. چیپس شکلات سفید و فندق خرد شده را به مواد اضافه و مخلوط کنید. خمیر را ورز دهید.

گلوله هایی به اندازه گردو از خمیر جدا کنید و کف دست خود کمی پهن کنید. آنها را با فاصله از هم در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی قرار دهید و به مدت 12 الی 15 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 165 درجه سانتیگراد (325 درجه فارنهایت) بپزید تا طلایی رنگ شوند. سپس سرو کنید.

نکته:

این نوع جوی دو سر ویژه قنادی است.

منبع : ماهنامه کیک و شیرینی - bartarinha.ir