مجله بانوان

/

آشپزی

/

طرز تهیه کاپ کیک حلوایی و گردو

[ طرز پخت كاپ كیک حلوایی و گردو, پخت كاپ كیک حلوایی و گردو, كاپ كیک حلوایی و گردو, نکاتی برای تهیه کاپ کیک, طرز تهیه انواع کاپ کیک, مواد لازم برای تهیه كاپ كیک حلوایی و گردو, شیوه پخت كاپ كیک حلوایی و گردو, درست کردن كاپ كیک حلوایی و گردو, سایت آشپزی, آموزش آشپزی, نحوه درست کردن كاپ كیک حلوایی و گردو, كاپ كیک حلوایی و گردو پخت كاپ كیک حلوایی و گردو طرز پخت كاپ كیک حلوایی و گردو, ]

خرید اینترنتی کفی افزایش قد

طرز پخت کاپ کیک حلوایی و گردو,نحوه درست کردن کاپ کیک حلوایی و گردو

نحوه پخت کاپ کیک حلوایی و گردو

تعداد نفرات: 6 نفر

مواد لازم برای کاپ کیک حلوایی و گردو :

کدو حلوایی یک چهارم یک عدد
تخم مرغ 4 عدد
مغز گردو یک و نیم فنجان
مغز بادام خام یک فنجان
دارچین یک قاشق چایخوری
شیر یک لیوان
کره 100 گرم
شکر یک فنجان
آرد سفید دو قاشق غذاخوری

طرز تهیه کاپ کیک حلوایی و گردو :

مقدار مناسب کدو حلوایی را جدا کرده، بشویید و پوست بکنید.

سپس آن را خرد کنید. کدو حلوایی را چرخ کنید. گردوها را مغز کرده، بشویید و بگذارید آب آن برود و سپس آن را یک بار دیگر همراه با کدو حلوایی چرخ کنید.

تخم مرغ ها را داخل ظرفی دیگر شکسته و آن را با همزن، هم بزنید تا خوب پف کند. تخم مرغ ها را با چرخ کرده مغز گردو و کدو حلوایی مخلوط کنید. خوب هم بزنید تا مواد مخلوط شوند.

کره را داخل ظرف فلزی بگذارید. سپس آن را داخل قابلمه ای که آب آن در حال جوش است، بگذارید تا کره آب شود. سپس شکر را به تدریج اضافه کنید تا با کره مخلوط شود.

هم بزنید تا کره و شکر مخلوط شوند. سپس شیر و دارچین را هم اضافه کنید. آرام هم بزنید تا شکر کاملا در کره، شیر و دارچین حل شود. سپس این مایع را به مخلوط کدو حلوایی و گردو اضافه کنید. هم بزنید تا مواد با هم کاملا مخلوط شوند. سپس داخل خانه های هر قالب، آرد سفید بریزید.

به مقدار لازم از مایه آماده شده داخل هر خانه بریزید. سپس فر را روی حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. قالب را داخل آن بگذارید. نیم ساعت بعد، کیک ها آماده شده اند.

در فاصله آماده شدن کیک، بادام های خام را داخل آب گرم بریزید.

وقتی پوست از گوشت جدا شد، آن را آبکش کرده، بشویید و بگذارید آب آن برود. سپس بادام ها را بکوبید تا کمی خرد شوند. بعد از آماده شدن کیک ها و بیرون آوردن آنها از فر، روی کیک ها را با بادام تزئین کنید.

نکته یک: وقتی داخل چند عدد از کیک ها، چاقو زدید و مایه به چاقو نچسبید، یعنی اینکه کیک ها پخته اند. می توانید در فر را باز کرده و مقداری از بادام های خرد شده را روی کیک ها بریزید. سپس با حرارت بالای فر، روی کیک ها حرارت بدهید تا بادام ها کمی قهوه ای شوند.

نکته دو: میزان شکر اضافه کرده البته با رعایت نسبت با سایر مواد، بستگی به ذائقه شما برای شیرین شدن کیک ها دارد.

منبع : hamshahrionline.ir