مجله بانوان

/

آشپزی

/

طرز تهیه ترشی مارچوبه

[ درست کردن ترشی مارچوبه, طرز تهیه ترشی مارچوبه, ترشی مارچوبه, شیوه درست کردن ترشی مارچوبه, تهیه انواع ترشی, سایت آشپزی, آموزش آشپزی, درست کردن انواع ترشی, طرز تهیه انواع ترشی, روش های درست کردن ترشی مارچوبه, روش تهیه ترشی مارچوبه, نکاتی برای تهیه ترشی مارچوبه, مواد لازم برای ترشی مارچوبه, نحوه درست کردن ترشی مارچوبه, ترشی مارچوبه طرز تهیه ترشی مارچوبه درست کردن ترشی مارچوبه, ]

خرید اینترنتی کفی افزایش قد

درست کردن ترشی مارچوبه,نحوه درست کردن ترشی مارچوبه

روش های درست کردن ترشی مارچوبه

مواد لازم برای ترشی مارچوبه :

مارچوبه 400 گرم
شبت تازه 6 عدد
آب 5 پیمانه
شکر 3 قاشق سوپخوری
چاشنی دلخواه به مقدار لازم
برگ بو 2 الی 3 عدد
سیر 2 حبه
سرکه 2 الی 3 قاشق سوپخوری
روغن زیتون 2 الی 3 قاشق سوپخوری
دانه خردل یک قاشق چایخوری
نمک 2 قاشق سوپخوری

طرز تهیه ترشی مارچوبه :

ساقه های ضخیم مارچوبه ها را جدا کنید و پوست آنها را بکنید و به اندازه های 2 الی 3 سانتی متر برش دهید.

تمامی مواد به جز مارچوبه ها و شبت را در ظرف مناسبی روی حرارت به جوش آورید. سپس مارچوبه را اضافه کرده و حدود 15 الی 20 دقیقه روی حرارت ملایم بپزید. شیشه های ترشی را در آب بجوشانید و سپس خشک کنید. شبت ها را ته ظرف ها قرار دهید. مارچوبه ها را داخل آب آنها قرار دهید. آب جوش را اضافه کنید. شیشه ها را محکم ببندید و در محلی خنک نگهداری کنید.

منبع : bartarinha.ir