خرید اینترنتی کفی افزایش قد

پاناکوتای لیمویی را این بار بدون فر درست کنید

پاناکوتای لیمویی

پاناکوتای لیمویی از مجموعه دستورغذایی های آنا اولسون است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم.
 
زیبایی این دستور به سادگی آن است و این که نیازی به استفاده از فر ندارد.
 
مواد لازم
 
    خامه  2 پیمانه
    شیر  1 پیمانه
    شکر  1/3 پیمانه
    رنده پوست لیمو  2 قاشق چای خوری
    وانیل  1/3 قاشق چای خوری
    پودر ژلاتین  2 قاشق چای خوری
   میوه یک و نیم پیمانه

پاناکوتای لیمویی را این بار بدون فر درست کنید

طرز تهیه

1-خامه را به همراه شیر، شکر، رنده پوست لیمو و وانیل در قابلمه ای ریخته و روی حرارت متوسط بگذارید. مواد را برای حدود 3 دقیقه تا زمانی که شکر کاملا حل شود هم بزنید.

2-در این میان پودر ژلاتین را در 2 قاشق غذاخوری آب سرد حل کنید.

3- ژلاتین حل شده را به ترکیب خامه اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا ژلاتین در آن حل شود.

4- مواد را از روی حرارت برداشته و در 6 قالب و یا ظرف که کمی چرب شده، بریزید و حداقل برای 4 ساعت در یخچال بگذارید.

5-با چاقو دور پاناکوتاها را از قالب ها جدا کرده و در ظرف مورد نظر برگردانید. پاناکوتا را به همراه میوه های تازه سرو کنید.
 
نکاتی در رابطه با تهیه ی پاناکوتای لیمویی

1- به جای شیر می توانید از آبدوغ استفاده کنید، آن را در بعد از این که مواد را از روی حرارت برداشتید، اضافه کنید.

2- پوست لیمو را با رنده ی ریز، رنده کنید.

3- اگر دسترسی دارید به جای وانیل از یک و یک چهارم قاشق چای خوری عصاره وانیل استفاده کنید.

4- میزان دقیق پودر ژلاتین دو و یک چهارم قاشق چای خوری است. به جای این میزان می توانید از 4 ورق ژلاتین هم استفاده کنید.

5- از میوه هایی مانند توت فرنگی، بلوبری، تمشک و هلو استفاده کنید. میوه ها را خرد کنید.

6- دسر باید حداقل برای 4 ساعت در یخچال قرار گرفته، تا آماده شود.

آشپزباشی

اخبار مرتبط :

پاناکوتا وانیلی یک دسر خوشمزه و پرطرفدار ایتالیایی

طرز تهیه پاناکوتا توت فرنگی

طرز تهیه پاناکوتای زعفرانی دسری سریع و بی نظیر مناسب مهمانی

پاناکوتا؛ یک دسر ژله ای

پاناکوتا و ژله انار هنرشما در مهمانی های پاییزی


پاناکوتای لیمویی را این بار بدون فر درست کنید